Utvendig

Terrassemarkise

Dovre er den eneste terrassemarkisen på det norske markedet som kan justere vinkelhøyden med så stor variasjon. Finesser som dukstøtte support med belte, gjør at Dovre har en betraktelig større levetid på markiseduken enn de fleste konkurrende produkter på norske markedet. Siden 80-tallet har det vært en standard å benytte support på midten av dukrøret, laget av plasthjul eller metall.

Bestill gratis befaing

Dette produktet krever måling og tilpasning

Vindusmarkise

Norskprodusert vindusmarkise med nytt design Vindusmarkiser er kanskje det mest klassiske og tradisjonelle produktet vi har i Norge. Omega Industrier har sammen med Europas ledende leverandører, utviklet Nord vindusmarkise.

Meget høye kvalitetssikre komponenter med pulverlakkerte profiler med høyeste sertifiseringer i bransjen. - Meget stort utvalg av dukstekstiler - Betjening med snor, sveiv eller motorisering med automatikk. - Design helstøpt aluminiumskassett - Dyneema waier med stor styrke i armene

Bestill gratis befaring

Dette produktet krever måling og tilpasning

Screens

Screenmarkiser (screens) er en utvendig solskjerming som kan sammenlignes med en kraftig rullegardin. Screens kommer i et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad. En screenmarkise har en tung bunnlist og kraftig styreskinne. En Zip screen har i tillegg glidelåsfeste mellom duk og styreskinna. Dette gjør Zipscreen til det naturlige valget på steder med mye vind. Screens er et godt alternativ til utvendige persienner og er perfekt for fasader du ha et et moderne og eksklusivt preg. Du kan også bruke screens som en ekstra levegg utendørs for å øke brukstiden ute.

Bestill gratis befaring

Dette produktet krever måling og tilpasning