Innvendig

Duette®

Duette® gardiner er satt sammen av 2 lag med stoff. Her er det mest ensfargede tekstiler uten mønster, med unntak av at noen finnes med hvit bakside. Stoffene finnes som semi-transparante til mørkleggende. Enkelte har meget god varmereflekterende egenskaper. Finnes som 20mm og enkelte også som 32 og 64mm bredde hos oss.

Bestill gratis befaing

Dette produktet krever måling og tilpasning

Plisségardiner

Plissegardiner er det produktet som øker mest i salg blant våre produkter. Det har vært på sterk fremmarsj i Europa de siste årene, og nå inntar det norske hjem for fullt! Plisségardiner består av et enkelt lag med stoff, men finnes i mange farger, mønstre og tekstiler.  Mange får “effekter” ved at lyset skinner gjennom tekstilen og fremever teksturer eller farger og mønstre. Mulighetene er mange.

Bestill gratis befaring

Dette produktet krever måling og tilpasning

Rullegardiner

Vema produserer rullegardiner av høy kvalitet i et bredt utvalg av stoffer med forskjellige farger og mønstre. Stoffene kommer også i forskjellige grader av lystetthet. Det finnes også noen stoffer som er flammehemmende for ekstra sikkerhet til for eksempel barnehager, institusjoner og lignende. Man kan velge mellom 3 typer kontroll av rullegardinene: Softraise (fjærtrekk), kjedetrekk eller motor. Vi har kjedetrekk som standard.

Bestill gratis befaring

Dette produktet krever måling og tilpasning

Lamellgardiner

Gardinene er anvendelige i alle typer værelser i hjemmet og på arbeidsplassen. De stilrene lamellene vil skjerme mot sjenerende sollys og innsyn, mens du kan ha god utsikt i en annen retning.

Lamellgardinens videre fortrinn ligger i det store fargeutvalget og tilgjengelige lamell-kvaliteter, men viktigst av alt er hvordan lamellgardiner kan tilpasses de fleste vindusfasonger og -størrelser. Ved hjelp av en line justerer du lamellens vinkel, og med et lett drag i en snor trekker du gardinen helt eller delvis til siden; fra midten og ut eller fra en side til en annen.

Bestill gratis befaring

Dette produktet krever måling og tilpasning